På Kongsdalgaarden mener vi at der er mange gode grunde til at tage et kursusophold hos os. Her er nogle af dem.

1. Du har afsat tid til kurset, så allerede derfor er motivationen i top. Du er væk hjemmefra så du glemmer forhåbentlig den daglige stress og kan fokusere fuldt ud på vores fantastiske sport.

2. Når DU bare er topmotiveret så er vi glade. Vi kræver ikke store færdigheder når du kommer, men bare vi føler at DU vil videre med sporten, så er vi topmotiverede til at prøve at lære dig noget.

3. Det er sundt at ”nye øjne” kigger på en! Vi bestræber os på ikke at opfinde noget nyt, da vi ved at vores kollegaer er dygtige og kompetente! Når vi underviser prøver vi at være i tæt dialog med dig som rytter, så vi sammen finder løsninger. Man skal være åben for nytænkning, og samtidig kritisk når man vil flytte sig som rytter og eqipage.

4. Når du besøger os f.eks. 3 dage hvor du rider 4 lektioner, har du allerede fået den samme undervisning, som du modtager på en måned når du rider 1 gang ugentlig !
Samtidig er det ofte lettere at løse problemer når man arbejder flere sammenhængende dage med hest og rytter.

5. Når Du kommer sammen med nogle af dine rytterkammerater/venner, kan i mellem lektionerne hygge jer og have det rart.
Når man er i godt humør lærer man bedre og mere !

6. Du kan vælge at komme på kursus, hvor vi afslutter med stævnedeltagelse. Der er masse af muligheder, det er op til dig at finde den løsning som passer dig bedst !