VÆRD AT VIDE

ALT FÆRDSEL OG OPHOLD OP KONSDALGAARDE SKER PÅ EGET ANSVAR.

Åbningstider på alle hverdage 07.00 - 21.00
Åbningstider i alle Weekender 07.00 - 18.30
(Der er mulighed for at ride udenfor åbningstiderne efter aftale m. personalet)

Personalet holder pause:
09.00 - 09.30
13.00 - 15.00

Fodringstider: (Tiderne er cirka tider.)

Morgen: 07.00
Middag: 12.30
Aften: 18.30

På Kongsdalgaarden fodrer vi med hel havre/byg tilsat sojaolie samt Equsana tilskudsfoder. Der er mulighed for at du kan komme med dit eget foder el. tilskud efter aftale med personalet.
Vi giver wrap-hø inden der gives kraftfoder.

Når din hest/pony er opstaldet på kongsdalgaarden er ridehallen lukket for privatryttere når der er holdundervisning (se under undervisning ) samt ved løsspringning (torsdag formiddag) På disse tidspunkter henviser vi til vores udendørsbaner. Det betyder at du kan ride stort set når du vil.
Man må ligeledes påregne at der ofte står forhindringer i ridehallen i vinterhalvåret.
Heste/ponyer som er opstaldet på kongsdalgaarden skal ud af boksen hver dag. (undtaget er hvis hesten er syg, og dyrlægen har ordineret boksro)Hvis du er syg er personalet behjælpelig mod betaling. Det er dit ansvar!

Når din hest/pony er opstaldet på kongsdalgaarden er der 1 måneds opsigelse af boksen. Dette er gældende fra den 1. i hver mrd. eller efter aftale med Hans Ley.


Foldene på kongsdalgaarden må benyttes frit ifølge aftale med personalet. Der er ligeledes mulighed for at lave en foldordning med personalet mod betaling.

Skridtmaskinen må kun benyttes af personalet. Men der er mulighed for at lave en ordning med personalet, så din hest/pony også har mulighed for at benytte skridtmaskinen. Der må påregnes oplæring/tilvending af hesten/ponyen.

Som opstaldlør er der også mulighed for at benytte vaskemaskine til dækkener og div. samt solarium mod betaling. Se priser.

- Alle ryttere skal samle "klatter i ridehalle og på udendørsbanerne.
- Alle ryttere skal ligeledes rense hove inden ridehallen forlades. (for at der ikke kommer fibersand i afløbene)
- Alle ryttere rydder op efter sig selv samt fjerne "klatter " efter sin hest/pony ved af og på læsning på gårdspladsen.


Undervisning sker i samarbejde med Kongsdal Rideklub. Derfor påkræves et medlemsskab af ride-klubben. (Gælder ikke kursister)

Ryttere udefra har mulighed for at bruge kongsdalgaardens faciliteter, mod at betalet et facilitetskort, samt medlemsskab af Kongsdal rideklub.